INSPECT

Beneficiați întotdeauna de garanția celei mai bune alegeri făcute, de obținerea unor preturi avantajoase și de produse și servicii de calitate atunci când noi preluam de la client întreaga responsabilitate de a identifica și încheia contracte cu noi furnizori IT&C.

Este un pachet de aplicații care își îndreptă atenția spre aplicațiile software online, menite să automatizeze procesul de munca și să confere eficiență și adaptabilitate necesară supraviețuirii concurențiale.

Este o aplicație care te ajută să ai o imagine de ansamblu benefică asupra afacerii tale, prin contabilizarea informațiilor în timp real și prin extragerea de rapoarte relevante pentru conducerea organizației, astfel încât managerii să poată acționa în timp util.

Download județul Bacău.

Există o revoluție în modul de utilizare al bazelor de date care schimbă radical procesele de dezvoltare, acces, gestiune și analiză a datelor. Soluțiile propuse de Intelligent Assistance după analiza obiectivelor beneficiarului se bazează pe sistemele de baze de date MySQL și MariaDB, astfel încât să puteți utiliza cele mai bune platforme „gratuite” pentru mediul dvs. IT, pentru a evita dependența de serviciile unui anumit furnizor.

Milioane de utilizatori apelează la soluțiile freeware „vezi toate siteurile de pe internet”, pentru a avea la îndemână un mod mai simplu și mai consecvent de a construi, gestiona și menține bazele de date din portofoliul instituției.

Fie că sunteți un analist de afaceri, sau o persoana cu responsabilități în domeniul serviciilor publice, sau un expert analitic, soluțiile noastre de business intelligence vă permit să accesați ușor și sigur datele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de ele. Noi vă oferim soluții de business intelligence pentru utilizatori, atât tehnici cât și non-tehnici, astfel încât să puteți simplifica sarcinile folosind interfața potrivită și să setați consumul de date optim pentru nevoile dvs. analitice.

De asemenea, oferim primul instrument de căutare de date pe domeniul dvs. de activitate și o platformă de analiză integrată, cu componente de modelare a informațiilor și capabilități de vizualizare. Prin intermediul instrumentelor noastre, veți crește productivitatea folosirii datelor și veți permite organizației dumneavoastră să ia deciziile corecte în timp real.

Deblocați întregul potențial existent al structurilor IT de business intelligence existente, prin cele mai puternice și mai ușor de utilizat soluții de business intelligence de pe piață.