DIVERSIA

Platforma informatică DIVERSIA se adresează cadrelor didactice din unitățile de învățământ care doresc să atragă elevii, dispuși astăzi din ce în ce mai mult să folosească mediul online (SAU PENTRU EXAMINARE LA DISTANȚĂ CU POSIBILITATEA DE A ÎNCĂRCA REFERATE SAU PORTOFOLII), în procesul de învățământ. Astfel profesorul își poate construi propriile chestionare și sondaje cu rezolvare online, pe care le poate trimite elevilor ori de câte ori consideră că este necesar.

De pe această platformă puteți trimite gratuit și mesaje sms către grupurile de elevi, de părinți sau către grupuri de interes personal.

Conține și Catalog ONLINE.

Prețul acestor servicii este de 450 lei lunar, inclusiv TVA. Pentru primele 6 luni de contract se plătește doar 200 lei.

Pentru mai puțin de 300 de elevi prețurile scad la jumătate.

DIVERSIA – Școala-ONLINE  este cea mai simplă și mai eficientă platformă online pentru instruire și verificare prin chestiunare, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil fără o instalare prealabilă și ușor de utilizat datorită interfeței prietenoase.

DIVERSIA – Școala-ONLINE permite predarea, învățarea, evaluarea și managementul conținutului, precum și accesarea asincronă a prezentărilor și cursurilor, susținerea de teste online sau urmărirea parcurgerii unei curricule de învățare de către fiecare cursant.

l contact și te vom contacta cât mai curând posibil. Mulțumim.