PROGRAME INFORMATICE

AUTO ITP Software

(aplicație utilizată și în sistemul de alertare expirare garanții)

În vederea înlesnirii comunicării rapide și automatizate prin intermediul mesajelor SMS, dorim a vă prezentam AUTO ITP Software – o soluție simplă, la un preț avantajos.
Interfața web foarte ușor de folosit, asigură toate facilitățile necesare pentru administrarea și lansarea de pe calculatorul propriu, telefon sau tabletă a mesajelor de informare a expirării INSPECȚIEI TEHNICE PERIODICE prin SMS.

 Abonament lunar de 50 lei inclusiv TVA.

Sistemul permite înregistrarea datei de început a ITP-ului împreună cu numărul de înmatriculare auto și a numărului de telefon pe care se primește avertizarea. Această platformă a fost construită pentru a folosi la maxim avantajele oferite de comunicarea prin SMS.
S-a avut în vedere atât flexibilitatea soluției, cât și posibilitatea de a personaliza această platformă în funcție de nevoile clientului.
Față de alte soluții existente pe piață, această platformă poate fi apelată din orice browser de internet, fie cu ajutorul computerului a telefonului sau a tabletei.

Pentru detalii sau comenzi accesați pagina CONTACT.

Biblioteca online

Gestiunea cărților din inventarul bibliotecii, permite, stocarea în baza de date a următorului set minimal de date referitor la articolele din gestiune : număr de inventar, titlu,autor, editura, locul apariției, anul apariției, domeniul lucrării ( in sistem se va crea un catalog de domenii ), limba in care este scrisa cartea, pretul de achizitie, domeniu, numarul procesului de receptie cu care a intrat in gestiune, data intrarii in gestiune, proveninenta.
Deasemenea acest modul ofera posibilitatea introducerii de mentiuni cu ocazia inventarieriilor periodice sau neperiodice si generarea de situatii privind aceste actiuni.

Servicii oferite prin aplicatia:

 1. instalare de tip server;
 2. configurare date inițiale ale aplicatei;
 3. definirea modelelor de documente ce vor fi listate din aplicație la cererea beneficiarului;
 4. configurare software firewall pentru accesul aplicației in rețea;
 5. creare conturi utilizatori in aplicație si definire drepturi de acces;
 6. instruire utilizatori pentru valorificarea aplicației;
 7. instalare actualizări si corecții software;
 8. întreținere conturi utilizatori aplicație prin: introducere noi utilizatori, grupuri de utilizatori, eliminare utilizatori, modificări drepturi de acces, parole, etc
 9. întreținere baza de date: salvări periodice, actualizări structura, verificare consistenta date si depanare;
 10. îndepărtarea erorilor apărute;
 11. actualizarea cu modificări legislative;
 12. actualizare listări și rapoarte conform specificațiilor beneficiarului.

Pentru detalii sau comenzi accesați pagina CONTACT.